Petržalčania môžu navrhnúť učiteľa, na ktorého sa nezabúda

22.02.2012 Bratislava

Bratislava 22. februára (TASR) - Žiaci, absolventi škôl aj samotní rodičia z bratislavskej mestskej časti Petržalka môžu predkladať svoje návrhy na ocenenie učiteľa, na ktorého sa nezabúda. \"Cieľom projektu je nájsť pedagógov, pre ktorých sa práca stala poslaním,\" TASR informovala hovorkyňa miestneho úradu Mária Grebeňová-Laczová.

Ocenení by podľa jej slov mali byť učitelia, ktorí do výchovno-vzdelávacieho procesu vložili nové netradičné formy práce, dokázali pomôcť aj v najťažších životných situáciách a stali sa pre žiakov druhými rodičmi.

Návrhy môžu predkladať Petržalčania do 29. februára buď elektronicky na juraj.monsberger@petrzalka.sk, alebo poštou na adresu Miestny úrad, oddelenie školstva, kultúry a športu, Kutlíkova 17, 852 12 Bratislava. Pri návrhu je potrebné uviesť meno a priezvisko predkladateľa vrátane základných kontaktov, meno a priezvisko navrhovaného pedagóga a školské zariadenie, kde pracuje alebo pracoval. Súčasťou návrhu musí byť aj krátke zdôvodnenie.

Mestská časť bude aj tento rok organizovať slávnostný aktív pri príležitosti Dňa učiteľov. \"Na ňom si prevezmú ocenenia pedagogickí zamestnanci, ktorí sa presadili nielen svojou kvalitnou dlhoročnou pedagogickou prácou, ale i ľudským až rodičovským prístupom,\" dodala Grebeňová-Laczová.
 

Vyberte región